GOD ZOEKEN, HET GOEDE NIEUWS DELEN, DE WERELD DIENEN
🇬🇧 For English, click right here.
Ik houd van Jezus. Hij heeft mijn leven veranderd op zo'n krachtige manier, het gaat mijn verstand te boven. Uit dankbaarheid aan Hem kan ik niks anders doen dan Hem alles geven. Mijn leven, mijn aanbidding, mijn tijd en alles wat ik ben is voor Hem, Hij mag het inzetten. En Hij heeft mijn hart gebroken voor mijn generatie.
Mijn generatie is meer verbonden dan ooit tevoren, en lijkt ontzettend veel op elkaar wereldwijd. Ze luisteren naar dezelfde influencers, kijken dezelfde films en hebben vaak een vergelijkbaar wereldbeeld. Maar ze zijn zo op zoek. We hebben te maken met een wereldwijde epidemie van stress, eenzaamheid, depressie en zelfdoding. Jongeren leren al van jongs af aan dat ze zelf moeten vechten om iemand van waarde te worden. Dat er geen reden is voor hun bestaan, dat ze het maar uit moeten zoeken. Wanneer ze aan Jezus denken, denken ze aan oude stoffige kerken, aan een traditie van vroeger. Ze zoeken niet meer naar antwoorden in de kerk.
Ik heb de roeping van Jezus gehoord. Hij zei:
'Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn leerlingen te maken. Doop hen in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Leer hen altijd te doen wat Ik u heb gezegd. En vergeet dit niet: Ik ben altijd bij u, tot het einde van de tijd.’
Mattheus 28:19-20
Ik wil dat deze 'global youth culture' degene die hen gemaakt heeft leert kennen. Ik wil dat ze weten hoe waardevol ze zijn, en hoe veel betekenis hun leven heeft. Ik wil dat ze Jezus leren kennen. En ik heb ontdekt dat mijn leeftijdsgenoten hongerig zijn voor deze boodschap. Ze hunkeren naar iets wat groter is dan henzelf. dat hun leven betekenis geeft. Maar hoe bereiken we ze met het evangelie als ze de kerk niet binnen gaan lopen?
We moeten hun taal spreken!
Ik ben samen gaan werken met een organisatie genaamd Steiger International. Steiger richt zich op het bereiken en discipelen van de global youth culture voor Jezus, in een taal die ze kunnen begrijpen. We vertellen het verhaal van het kruis op een relevante manier, op een manier die ze aanspreekt. Steiger heeft flink in me geïnvesteerd, en ik ben betrokken geweest bij veel verschillende projecten, pionierswerk en evenementen met grote impact in verschillende steden over de hele wereld. Dit werk heeft mijn hart veroverd. Ik kan zo veel van de gaven die God me gegeven heeft kwijt in het werk. En ik zie de vrucht! Veel mensen hebben Jezus leren kennen. Bekijk het getuigenis van een jonge gast die ik ontmoette in Pretoria, Zuid Afrika.
Ik wil gaan en mensen introduceren aan Jezus. Ik wil andere jonge Jezus-volgers inspireren en activeren om hetzelfde te doen. Wil je me helpen? Om deze missie te doen heb ik je hulp nodig. Hier zijn een aantal dingen die je voor me kunt betekenen.
🙏 Gebed - Het is onwijs belangrijk voor me dat ik een thuisfront heb die actief voor me bid. Ik vraag je dan ook om voor mij, mijn werk voor Steiger en de mensen die in ontmoet te bidden. 

📥 Nieuwsbrief - Als je op de hoogte wil blijven van het werk wat ik doe over de hele wereld, meld je dan aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief. Hierin vermeld ik verhalen en getuigenissen, en laat ik je weten waar je voor kunt bidden. Meld je aan via deze link!

💶 Financiële ondersteuning - Ik heb financiële ondersteuning nodig om dit werk te doen. Dit start met een startbedrag. Ik streef naar een bedrag van €15.000,-. Daarnaast heb ik een aantal maandelijkse vasten lasten die ik moet blijven betalen. Dit is een hoop geld, dus ik zou het enorm waarderen als je ook op deze manier deelgenoot wil worden!
Eenmalige giften kun je overmaken naar het volgende rekeningnummer:
IBAN: NL31INGB0003158267
T.n.v. 'St. Samen op de Bres Ermelo'
⚠️ O.v.v. 'Steiger International'
Vermeld dit er alsjeblieft bij, anders komt het geld niet op de goede plek terecht.

Als je maandelijks wil geven, vul dan deze SEPA Incasso Machtiging in, en stuur hem naar machtigingen@samenopdebres.nl.

De giften worden beheerd door Stichting Samen op de Bres. Deze stichting heeft een ANBI-status, hierdoor is je gift fiscaal aftrekbaar.

Hartelijk bedankt voor je ondersteuning!
Back to Top